Alles draait om sales

Workshop - Van productgericht naar sales-gericht werken.

De workshop “Alles draait om sales” zet iedereen die meer sales-gericht wil werken direct op het goede spoor. In een kleine groep (max. vijf personen) vliegen we in ca. 3 uur door de vele facetten van sales.

 

Je leert dat in business uiteindelijk alles draait om sales en in sales alles draait om vertrouwen. Natuurlijk, toegevoegde waarde is belangrijk maar hoe goed je bedoelingen ook zijn, als je het niet verkocht krijgt, heeft het uiteindelijk geen enkele waarde.

 

Kwaliteit is een commodity geworden. Iedereen levert kwaliteit. Toch? Er zijn 20 keer zoveel producten nu als 20 jaar geleden. Het aantal ondernemers en zzp-ers is sinds de kredietcrisis sterk toegenomen en dat betekent meer concurrentie en minder onderscheid. Dus… hoe denk jij te kunnen scoren met je business? Op prijs of op vertrouwen?

 

Resultaat van deze sales workshop is dat het je meer kennis en inzicht oplevert, waardoor je acties kunt doen die leiden tot meer klanten en meer omzet.

De workshop "Alles draait om sales" wordt in groepen van max. vijf personen gegeven. Bij mij op kantoor in Best, in de avond. Van 19.30 - 22.30 uur. De kosten bedragen € 40,- p.p. ex. btw maar inclusief koffie, thee, fris, lekkers enzo. Al met al een inspirerende avond.