Als ik twijfel of ik mijn werk wel goed doe, kijk ik stiekem even hier.

Ook ik ben maar een mens en heb soms twijfel. Geef ik mijn klanten wel voldoende kennis en aandacht. Hebben ze er echt iets aan. Moet ik niet iets veranderen. Een blik op deze pagina geeft me dan weer energie en vertrouwen. Het is goed zo. Dank voor alle lieve en mooie complimenten.

Marije snapt het

“Marije snapt het! Ze wist na een kort gesprek wie ik ben en waar mijn valkuilen liggen. We hebben een aantal uur productief besteed aan mijn sales skills. Ze is heel duidelijk en heeft mij goed geholpen. Ik kan Marije aan iedereen aanbevelen!”

 

Sophie van Genugten, restaurant Quatre Bras, Best.

Recht door zee, prettig kritisch en direct

Na een leven lang werkzaam geweest te zijn in de zorg ben ik een halfjaar geleden over gestapt naar het bedrijfsleven. De overstap van de softe sector naar sales is geen logische stap, maar ik was ervan overtuigd dat ik met het handelsbloed dat er door mijn aderen stroomt ook in deze branche zou kunnen slagen. Ben vol enthousiasme aan de slag gegaan en heb vooral op intuïtie geacteerd. Ondanks dat ik het idee had dat de transformatie succesvol verloopt, wil ik ook kritisch naar mijn sales-skills kijken. Daarbij kon ik de hulp van Marije goed gebruiken en na een prettig kennismakingsgesprek zijn we met elkaar in zee gegaan.

Marije is recht door zee, prettig kritisch en direct. In een korte tijd heeft ze me wat handvatten kunnen geven waardoor ik kan groeien als verkoper. Het contact is zeer prettig verlopen, in een open sfeer. De jarenlange ervaring van Marije en de frisse blik op sales hebben mij geholpen en ik ben er zeker van dat ik in de toekomst nog graag gebruik van haar diensten zal maken om verder te kunnen groeien in mijn vak. Marije, hartelijk dank voor je hulp en inzichten!

 

 Roland van Son, Bekensteyn Opleidingen, Veldhoven.

Het heeft mij een enorme boost gegeven

Marije Basstein heeft mij geholpen met het vergroten van mijn focus op sales. Op een manier die bij mij en bij mijn activiteiten past. Dit betekent maatwerk en een goede inschatting kunnen maken van de markt waar ik me in begeef. Dat doet Marije heel erg goed. Het heeft mijn eigen denkproces een enorme boost gegeven en ik weet nu de waarde van mijn activiteiten veel beter te benoemen. Ze biedt ook veel concrete ideeën en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Dank je wel Marije!

 

Caroline Peters, Breinperspectief, Eindhoven.

Sprookjesachtig

… en ik ben blij met jouw lessen. Als ik die opvolg wordt ’t ooit toch nog sprookjesachtig!

 

Stefani de bie, Hommage Uitvaarten, Eindhoven.

Even slikken

Moest even slikken wat betreft de kosten maar het is de investering dubbel en dwars waard.

 

Annemiek Verheijen, Groeikans.nu, Eindhoven.

Zooo goed

Dankjewel voor de tools die je me hebt gegeven ter ondersteuning… Ik weet niet wat er is gebeurd …. het voelt zooo goed.

 

Annie van Acht Voetreflextherapie, Erp.

Meer inzicht

Ik vond het erg prettig. Het consult heeft me weer meer inzicht gegeven en ik heb die confrontatie zo nu en dan nodig. Ik vond het ook prettig dat je daar eerlijk in bent geweest.

 

Melissa de Wit - Areba Shiatsu & Massages, Heeze.

In goede handen

Voor wie de sprong waagt van Tales naar Sales is bij jou in goede handen.

 

Inger Becker, Life Synchronics, Den Haag.

I

.