Make it happen day

In één dag allemaal beter leren verkopen.

Eén-daagse sales workshop voor bedrijven die geen verkopers in dienst hebben maar wèl medewerkers die ook moeten kunnen verkopen. In een enerverende workshop leren vakprofessionals veel sales-vaardigheden om meer sales-gericht te gaan werken.

 

Om te beginnen komen we eerst inventariseren. Dit duurt ongeveer 2 uur. Hoe meer we over het bedrijf, het product of de dienstverlening weten, des te scherper we kunnen inspelen op de behoefte. Met deze informatie gaan we aan de slag en bereiden we de dag voor.

 

De Make it Happen day wordt volgens het FairySales Relay-model georganiseerd. Dit model staat voor vier kernactiviteiten die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om succesvol sales te kunnen doen.

 

Sales Statement. Wat moet verteld worden? Vertelt iedereen dezelfde boodschap? Wat is belangrijk en wat niet?

Mindset. Hoe veel zelfvertrouwen heeft iedereen? Wat is lastig en wat is nodig om zelfverzekerd te kunnen verkopen?

Presentation & Presence. Zijn alle middelen op orde? Is de website salesproof en is de presentatie van goede kwaliteit, enz.?

Be a teacher. De kracht van inbound marketing voor je sales. “If they ask, you answer. Hoe transparanter hoe meer business.

De kosten voor de Make it Happen day zijn als volgt:

Inventarisatie: € 500,- (interview + voorbereidende werkzaamheden). Make it Happen day: € 1280,- op locatie bij klant (max. 10 personen) of bij FairySales (max. 5 personen). Kosten zijn ex. btw.