“Als jij er voor open staat om je sales anders aan te pakken, kan ik je helpen. Anders niet.”

Ik coach niet standaard volgens het boekje. De praktijk is mijn leermeester. Zelf ben ik jaren actief geweest in de sales voor bedrijven en merken. Naast praktijkervaring in o.a. de verzekeringswereld en farmacie, heb ik veel studie verricht naar hoe mensen meer rendement uit hun sales-activiteiten kunnen halen. Want veel verkoopwijsheden blijken niet meer dan slimme trucjes die je klant snel doorheeft.

 

Daarom heb ik me meer verdiept in de psyche van de verkoper. Ja echt. De invloed ervan is groot.

FairySales gaat daarom altijd uit van jou als individu. Dat kan soms confronterend  zijn als ik de vinger op de zere plek leg maar ook heel dankbaar.

 

Kijk, jij weet veel meer van het product dat je verkoopt dan ik. Jij kent de markt, de concurrentie en obstakels. Ik niet. Jij hebt een doel voor ogen en je vindt het lastig om dat te bereiken. Je twijfelt aan jezelf en zoekt een weg naar succes. Naar meer verkopen en meer plezier in je werk. Daar kan ik je bij helpen.

 

Vertel me eerst wat belangrijk is voor jou en waarom?

 

Wat wil je bereiken? Waar zie je tegenop? Wat zit je dwars?

 

Geef concrete voorbeelden uit de praktijk. Wat gaat er volgens jou mis en waarom? En ook, wat gaat juist goed! Als we jouw situatie goed in beeld hebben en antwoorden krijgen op deze en meer vragen, gaan we samen kijken naar oplossingen hoe het beter kan. In deze verkennende fase houden we alle opties open.

 

In de volgende fase komen we concreter tot actiepunten. Je bent je bewust van wat niet goed ging en hoe het beter kan. Je hebt je zin en motivatie terug. Je kunt weer helder je doelen stellen en je daar op voorbereiden. Weg is de ‘vliegende kraai die altijd wat vangt’ of ‘schieten met hagel.

 

Mijn coaching is altijd gericht op de praktijk. Daarom heb ik voor jou geen dikke map klaarliggen over beïnvloeden, overtuigen en verleiden. Wat je bij mij leert vergeet je niet want het is iets wat je altijd al in je had en nu tevoorschijn komt.

MARIJE BASSTEIN

Training, coaching, sales en communicatie zijn begrippen die als rode draden door mijn carrière  lopen. Zowel als werknemer als ondernemer. Alle opgedane kennis, ervaring en inzichten hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben: Sales Trainer & Coach.

 

Iedereen met een baan in de sales, zzp-ers en ondernemers zonder verkopers in dienst die op de een of andere manier vastlopen of ondersteuning kunnen gebruiken kunnen me bellen voor een vrijblijvende kennismaking:

06 41288229 of mailen: marije@fairysales.nl

(Bellen is beter. Durf jij?).

 

FairySales: What’s in a name?

FairySales gelooft niet in sprookjes maar houdt wel van een goede afloop. In de wereld van sales zijn er veel overeenkomsten met de opbouw van een sprookje: de uitdaging (Er was eens…, Elke dag…) de worsteling (Maar op een dag…, Daardoor) en de oplossing (Met als gevolg dat…, totdat uiteindelijk).

 

FairySales heeft veel vertrouwen in de kracht en doorzettingsvermogen van haar klanten. Een aanpak die vooral kijkt naar de kracht en mogelijkheden van mensen en niet naar beperkingen. Met een positieve instelling, een overtuigende aanpak en zonder hocus pocus kun je resultaten boeken die je niet eerder voor mogelijk hield.