Sales Activation

Scoren met de juiste content en reclame.

Onder Sales-Activation versta ik het inzetten van reclame-middelen en content die jouw sales-activiteiten ondersteunen. En dat kan van alles zijn. Een (nieuwe) website,  e-mail nieuwsbrief, folder, leaflet, advertentie. Of een film of animatie. Zelfs voor buitengewoon creatieve (web)teksten en verkoopbrieven naar believen kun je bij FairySales terecht.

 

Wanneer je uitgenodigd bent voor een sales-gesprek is het wel zo prettig als je iets kunt achterlaten. Want als jij het pand uitloopt wordt het moeilijker om top-of-mind te blijven als je geen 'herinnering' bij je had. In veel gevallen is het bij bedrijven gebruikelijk om sales-informatie intern verder te delen. Zie hier het belang.

 

Sales activatie gaat verder dan een folder achteraf. Ook voorafgaand aan het verkoopgesprek moet je je zaken goed voor elkaar hebben. En dat gaat soms verder dan een nieuwsbrief of website.

FairySales kan dit alles voor jou snel en goed verzorgen. In eigen huis. We maken natuurlijk niet zo maar iets.

Het moet je wel verder helpen met je sales. Wat zoiets kost hangt natuurlijk af van wat je nodig hebt maar die kosten hebben we snel helder.

EN DAN NOG DIT

Wat niet meer kan - Als je besloten hebt om een nieuwe koers te gaan varen, kun je niet meer verouderde middelen inzetten. Een nieuwe koers vraagt soms offers. Heb je als ondernemer een reclamebureau die alles voor je regelt, zorg er dan voor dat dit bureau op de hoogte is van je nieuwe strategie en laat dit bureau de nodige zaken aanpassen. Maak niet de fout om verschillende verhalen over je business de wereld in te slingeren. Dan begrijpt niemand meer waar je voor staat en dat kost je eerder omzet dan dat het je oplevert.

Sales-ondersteuning - Voor ondernemers die behoefte hebben aan periodieke sales-ondersteuning, ga ik graag aan de slag. Dat kan zijn als interim sales manager, voor het geven van sales-presentaties of het ontwikkelen en bedenken van sales-activiteiten.

 

Vooral bij product-introducties kan mijn kennis en ervaring goed van pas komen. Daarnaast is het mogelijk dat ik sales managers en directies ondersteun bij het ontwikkelen en uitvoeren van sales-plannen.

Onder Sales-Activation versta ik het inzetten