Sales Bewust Show

Sales inspiratie voor de hele organisatie.

Hoe geweldig zou het zijn als niet alleen de directeur en account manager zich druk maken om nieuwe klanten en omzet, maar juist alle medewerkers! Want als iedereen er meer van bewust is dat zijn of haar inbreng een positieve bijdrage kan leveren aan de omzet, zou dat de waarde en stabiliteit van je bedrijf alleen maar vergroten.

 

In een 2 uur durend inspirerend event leren alle medewerkers dat ze veel meer voor het bedrijf kunnen betekenen dan puur het uitoefenen van hun functie. Tijdens inspiratie-sessie krijgen medewerkers tips en aanbevelingen hoe ze zich meer sales-gericht kunnen opstellen en zich niet uitsluitend focussen op hun eigen functie en vakspecialisme. Daarbij gaan we in op het belang van ‘non-sales-selling’ (het overhalen, beïnvloeden en overtuigen van anderen zonder dat er iets wordt aangeschaft).

 

De Sales Bewust Show wordt op locatie gegeven. Dat kan in je bedrijf zijn maar ook op een locatie elders. Als je bijvoorbeeld een personeelsdag organiseert, kan de Sales Bewust Show een aangenaam en leerzaam onderdeel zijn van die dag.

De workshop "Sales Bewust Show" wordt op locatie gegeven bij de opdrachtgever of elders. De kosten bedragen € 450,- ex. btw en reiskosten,  inclusief voorbereiding. Ondernemers kunnen vooraf hun wensen en pijnpunten kenbaar maken. Dan gaan wij daarmee aan de slag.