Leert je veel beter verkopen

Leert je veel beter verkopen

Wil jij ook een expert worden in verkopen? Dan moet je mij als sales coach hebben

Jij wilt meer klanten? “Ik ook”, zei de sales coach. Op dat punt verschillen we dus niet van elkaar. Jij denkt: iemand die een ander leert verkopen zal zelf niet veel moeite hoeven doen om nieuwe klanten te werven.

Niet dus. Ook ik moet voor nieuwe klanten aan de bak. Waar we wel van elkaar in verschillen, is dat ik daar al ervaren in ben en jij misschien nog niet. Maar jij kunt natuurlijk weer iets waar ik geen weet van heb.

Heb weer het lef

Als jij beter wil leren verkopen, kan ik je dat leren. Voorwaarde is wel dat je uit je comfortzone durft te stappen. En dat kan wel eens confronterend zijn.

Verwacht van mij als sales coach geen standaard lesje vol verkooptips en trucjes. Als je dat zoekt, moet je maar een boek over verkopen aanschaffen. Ik train en coach persoonlijk en direct. Ik wil weten waar jij mee worstelt, hoe jij acquisitie doet en je offertes maakt.

Mijn aanpak is erop gericht dat jij de problemen van je klanten oplost, niet andersom. Verwacht van mij geen betoog over je mindset en dat je in je kracht moet staan. Ik ben gewoon nuchter en heel direct. Dat schiet op. Als ik iets niet okay vind, zeg ik er wat van. Dat kan soms hard overkomen maar de saleswereld is ook hard.

Wil je weten hoe ik je jou het beste kan helpen? Doe dan eerst de Sales Start sessie. Duurt net zo lang als een voetbalwedstrijd maar in tegenstelling tot een voetbal win je bij mij altijd.

Als jij beter wil leren verkopen, kan ik je dat leren.
In het kantoor van FairySales hebben we alle ruimte en rust.
Wie is Marije Basstein?

Een Friezin in Brabant, maar ik ben niet van oant moarn en houdoe. Ik heb een gezin, een hond, een poes en een paard. Ik heb gewerkt in de zorg als opleider, daarna o.a. actief als salesmanager in de pharmaceutische, financiële en mediawereld en als accountmanager in de reclame. En ik heb een fijn en ruim kantoor in Best. 

Een wereld van verschil

“Doordat The World of YES internationaal georiënteerd is, is het soms lastig om de juiste mensen om ons heen te verzamelen die ons kunnen voorzien van het juiste advies in de bijzondere situaties die we af en toe tegen komen. Met Marije hadden we direct een klik. Ze heeft ons enorm geholpen door soms simpele vragen te stellen en een spiegel voor te houden en soms door mee te brainstormen over de te nemen stappen. Marije is heel betrokken en goed voorbereid, we blijven dan ook graag met haar werken.” Graag tot een volgende keer.
Yvett Brummelhuis The World of YES
Yvet Brummelhuis
The World Of YES, Apeldoorn

Het gaf mij een enorme boost

Marije Basstein heeft mij geweldig geholpen met het vergroten van mijn focus op sales. Dat doet ze op een manier die juist bij mij en bij mijn activiteiten past. Dit betekent maatwerk en een goede inschatting kunnen maken van de markt waar ik me in begeef. Dat doet Marije heel erg goed. Het heeft mijn eigen denkproces een enorme boost gegeven en ik weet nu de waarde van mijn activiteiten veel beter te benoemen. De aanpak van FairySales biedt ook veel concrete ideeën en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Dank je wel Marije!
Caroline Peters Breinperspectief
Caroline Peters
Breinperspectief, Eindhoven

FairySales: What's in a name?

FairySales gelooft niet in sprookjes maar houdt wel van een goede afloop. In de wereld van sales zijn er veel overeenkomsten met de opbouw van een sprookje: de uitdaging (Er was eens.., Elke dag..,) de worsteling (Maar op een dag.., Daardoor) en de oplossing (Met als gevolg dat.., totdat uiteindelijk).

FairySales heeft veel vertrouwen in de kracht en doorzettingsvermogen van haar klanten. Ik kijk vooral naar de kracht en mogelijkheden van mensen en niet naar beperkingen. Met een positieve instelling, een overtuigende aanpak en zonder hocus pocus kun je resultaten boeken die je niet eerder voor mogelijk hield.

Scroll naar boven