Leert je veel beter verkopen

Leert je veel beter verkopen

Sales Start Sessie: 100 minuten voor 100 euro

Marije Basstein - De snelste start naar nieuwe klanten

Als je beter wilt leren verkopen, moet je eerst kritisch naar jezelf kijken

Vertel mij hoe jij je business verkoopt. Vertel mij over je frustraties, beperkingen en twijfels. Waar je blij van wordt en goed in bent. Lucht je hart, loop maar leeg.  Alleen jij en ik, een-op-een. De Sales Start Sessie is vertrouwd en discreet. Ik luister, filter en houd je een spiegel voor. En dan zie je niet wat je wilt zien maar wat je moet zien. Geen spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Just facts.

Hoor je het ook eens van een ander

Je krijgt à la minute commentaar. In 100 minuten krijg jij de gelegenheid om je verhaal te doen en geef ik gevraagd of ongevraagd feedback. Of je nu moeite hebt met acquisitie, netwerkenoffreren, zichtbaarheid, verwachtingen of medewerkers, je gaat bij mij altijd weg met reële aanbevelingen. Na 100 minuten tol je misschien een beetje maar het lucht ook op. Ik ben misschien best kritisch en direct maar altijd positief. Iedereen kan leren om beter te kunnen verkopen en klanten werven. Bij mij maakt iedereen altijd stappen. Jij ook.

Gewoon even sparren

Iedere ondernemer heeft weleens behoefte aan een frisse blik. Soms zijn een paar opmerkingen al genoeg om net die opening te vinden die je zocht. Het moeilijkste is meestal het treffen van de juiste gesprekspartner. Met Marije was het meteen raak in ons gesprek over de verkoop van een nieuw product voor een nieuwe doelgroep. Haar scherpzinnigheid bracht precies die elementen naar boven die nog ontbraken. Zo kreeg ‘gewoon even sparren’ een grote toegevoegde waarde. Dus wanneer je voelt dat er iets schort aan je verkoop maar je er de vinger niet achter krijgt, bel dan Marije. Dan komt het vast goed.
Frans van het Schip ProPositions
Frans van het Schip
ProPositions Brand Management, Best

Hoe meer ik van je weet, des te beter ik je kan helpen

Hoe ziet je website eruit en doet die wat voor je? Krijg je wel eens klanten via je website? Is het een mooi digitaal visitekaartje of een waardevolle salespartner? Welke salesstrategie hanteer je of doe je maar wat? En wie zijn je concurrenten en hoe doen die het? En hoe zit het verder met je verhaal, je pitch, je positionering en je communicatie? Klopt dat een beetje. Het is heus niet altijd makkelijk om je business te presenteren op een manier die interessant is voor je doelgroep.

De Sales Start Sessie = veel leren in 100 minuten

100 lijkt veel maar dat is het niet. Niet qua tijd en geld. Je krijgt echt waar voor je centen. Elke minuut is elke euro dubbel en dwars waard. Voor de een is deze sessie genoeg om weer energiek aan de slag te gaan en voor jou is het misschien een start om door te pakken met het Sales Coaching Pro-traject.

Ben jij er klaar voor?

Wil je vooruit? Dan moet je me eens bellen: 06 41 29 92 28 of e-mailen: marije@fairysales.nl. Als je me belt, ben je al goed bezig.

Sprookjesachtig

… en ik ben blij met jouw lessen. Als ik die opvolg wordt ’t ooit toch nog sprookjesachtig!
Stefani de Bie Hommage uitvaarten
Stefani de Bie
Hommage Uitvaarten, Eindhoven

In goede handen

Voor wie de sprong waagt van Tales naar Sales is bij jou in goede handen.
Inger Becker Life Synchronics
Inger Becker
Life Synchronics, Eindhoven
Kantoor FairySales is ruim en comfortabel
De locatie: Best is beter

Ik coach bij voorkeur bij mij op kantoor in Best. Dat is een prima ruimte voor ons. Je wordt niet gestoord, niemand kijkt en luistert ongevraagd met je mee. Er is thee, koffie en koek en comfort. Heb je toch liever dat ik naar jou kom? Dat kan plus reiskosten. En als de afstand groot is kunnen we ook altijd nog Zoomen of via Teams. Ik kan je dus altijd helpen.

Mail me vrijblijvend

Dan neem ik telefonisch contact met je op om kennis te maken. Dan weten we allebei snel of ik je kan helpen. Je zit dus nog nergens aan vast. Als je hiernaast eerst even omschrijft wat de kern van je probleem is, kan ik me daar alvast op voorbereiden.

Scroll naar boven