Leert je veel beter verkopen

Leert je veel beter verkopen

Sales Coaching Pro: meer zelfvertrouwen, meer klanten en dus meer omzet

Een-op-een sales coaching en training

Jij wilt beter leren verkopen? En je wilt dat je leads omzet genereren?
Je wilt minder zorgen? Dat kan met het Sales Coaching Pro-traject. In vier sessies van 2,5 uur maak ik van jou een sales pro. Niet vier dagen achter elkaar, want dan word je horendol. Vier weken lang een sessie per week. Dat is goed te behappen en kun je opgedane kennis direct uitproberen of toepassen. Sales Coaching Pro is speciaal voor jou en niet voor iemand anders. Je hebt mijn volledige aandacht waardoor ik je het beste kan helpen.

De kosten investering van dit traject bedraagt € 800,- excl. btw.

Sales Coaching Pro is géén cursus

Bij een cursus krijgt iedereen altijd hetzelfde lespakket voorgeschoteld. Of je nu makelaar bent, of een detacheerder. Dat maakt niet uit. Vind ik niet goed. We verschillen allemaal meer van elkaar dan we denken. Hoe jij naar je eigen business kijkt, kan totaal verschillen met hoe anderen ernaar kijken.

Doe maar eens een test onder medewerkers of stakeholders of relaties. Laat ze opschrijven wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Wedden dat je allemaal verschillende antwoorden krijgt. Of nietszeggende (dat je klantgericht bent).

Daarom coach ik persoonlijk. Ik leer jou geen zaken die je al beheerst. Mijn aandacht gaat vooral uit naar dingen die je nog niet goed voor elkaar hebt.

Recht door zee, prettig kritisch en direct

Na een leven lang werkzaam geweest te zijn in de zorg ben ik een halfjaar geleden over gestapt naar het bedrijfsleven. De overstap van de softe sector naar sales is geen logische stap, maar ik was ervan overtuigd dat ik met het handelsbloed dat er door mijn aderen stroomt ook in deze branche zou kunnen slagen. Ben vol enthousiasme aan de slag gegaan en heb vooral op intuïtie geacteerd. Ondanks dat ik het idee had dat de transformatie succesvol verloopt, wil ik ook kritisch naar mijn sales-skills kijken. Daarbij kon ik de hulp van Marije goed gebruiken en na een prettig kennismakingsgesprek zijn we met elkaar in zee gegaan. Marije is recht door zee, prettig kritisch en direct. In een korte tijd heeft ze me wat handvatten kunnen geven waardoor ik kan groeien als verkoper. Het contact is zeer prettig verlopen, in een open sfeer. De jarenlange ervaring van Marije en de frisse blik op sales hebben mij geholpen en ik ben er zeker van dat ik in de toekomst nog graag gebruik van haar diensten zal maken om verder te kunnen groeien in mijn vak. Marije, hartelijk dank voor je hulp en inzichten!
Roland van Son Bekensteyn
Roland van Son
Bekensteyn Training & Coaching, Veldhoven

Drie pijlers: jezelf, je bedrijf (product) en je klanten

Alles wat we in die 10 uur behandelen is gefundeerd op drie pijlers waar we het echt over moeten hebben:

  1. Jezelf – Wie ben je? Waar worstel je mee? Wat vind je leuk om te doen en wat niet. Wat zijn je sterke en minder sterke eigenschappen? Enig idee wat je als eerst zou willen leren? Hoe is het met je zelfvertrouwen? Heb je lef of ben je juist voorzichtig? Hoe zit het met je sales pitch? Kun je goed offreren en met afwijzingen omgaan? Durf je het oneens te zijn met de klant of heeft die volgens jou altijd gelijk?
  2. Jouw bedrijf (product) – Wat doe je en hoe doe je dat? Waarom doe je dat? Hoe is je bedrijf of product gepositioneerd? Wat is de ‘claim to fame’? Ben je/zijn jullie een beetje zichtbaar (online/offline)? En dan gaan we het ook hebben over klantprofielen (persona’s), propositie, prijs, toegevoegde waarde en concurrentie.
  3. Je klantenWie is jouw ideale klant? Welke doelgroep heb je in het vizier? Heb je iets voor iedereen of juist niet? Wat vinden je klanten belangrijk: prijs, product, of dat je hun probleem oplost?

Onderwerpen Sales Coaching Pro

Alles draait om sales maar Sales Coaching Pro draait om jou

Jij hebt de hoofdrol. Ik ben er voor jou. Niet andersom. Dus verwacht geen lesje verkopen, daar ben je niet mee geholpen. Als jouw bedrijf bijvoorbeeld een onduidelijk positionering heeft, gaan we het daar over hebben. Dat is misschien essentieel of je wel of niet verkoopt. Dat hoef ik niet te bespreken met een accountmanager van de Rabobank. Dat is al afgetimmerd. Een accountmanager van een multinational heeft meestal beperkingen waar een zzp geen last van heeft. 

Door jouw knelpunten, frustraties en onzekerheden aan te pakken, kun jij straks excelleren. Als jij na afloop van het Sales Coaching Pro traject waardevolle afspraken en offertes kunt maken en een goed verkoopverhaal weet te houden, ben je al goed geslaagd.

Je staat er even niet alleen voor

Veel zelfstandigen hebben geen professioneel klankbord. Dat ben ik wel. Aan mij heb je iemand die je aanhoort en aanspoort. In de juiste richting. Ik ben niet oppervlakkig. Juist niet. Als jij je ware emoties en twijfels verstopt, krijg je niet wat je zo nodig hebt: zelfvertrouwen.

Onderwerpen waar ik het met jou over kan hebben

Positionering (claim to fame), acquisitie, salesgesprekken, klantprofiel, concurrentie, communicatie, offertes maken, sales pitch, mental coaching (zelfvertrouwen, bescheidenheid), marketing, … jij mag het zeggen.

Doe eerst de Sales Start sessie

De Sales Start sessie, een betere voorbereiding is er niet. We kunnen sneller doorpakken en ik hoef niet meer zo ver terug te gaan te gaan om het lek boven te krijgen. Het Sales Coaching Pro traject sluit hier perfect op aan. Bel voor een afspraak: 06 41 29 92 28.

FairySales heeft mij goed geholpen
Kantoor FairySales is ruim en comfortabel
De locatie: Best is beter

Ik coach bij voorkeur bij mij op kantoor in Best. Dat is een prima ruimte voor ons. Je wordt niet gestoord, niemand kijkt en luistert ongevraagd met je mee. Er is thee, koffie en koek en comfort. Heb je toch liever dat ik naar jou kom? Dat kan plus reiskosten. En als de afstand groot is kunnen we ook altijd nog Zoomen of via Teams. Ik kan je dus altijd helpen.

Mail me vrijblijvend

Dan neem ik telefonisch contact met je op om kennis te maken. Dan weten we allebei snel of ik je kan helpen. Je zit dus nog nergens aan vast. Als je hiernaast eerst even omschrijft wat de kern van je probleem is, kan ik me daar alvast op voorbereiden.

Scroll naar boven