Praktische sales ondersteuning

Bij jou op de zaak. Ik help je ter plekke met je acquisitie.
Je kunt me inhuren voor een x-aantal uren per week, dan gaan we samen aan de slag.

Marije Basstein interim sales manager

Je kunt van FairySales in theorie alles leren over sales, maar ook in de praktijk kun je gebruik maken van onze diensten. Ondernemers die hun new business-activiteiten een boost willen geven, kunnen Marije inhuren voor één of twee dagdelen per week op locatie. Voorwaarde is een minimale periode van 3 maanden (12 weken, om precies te zijn) om effectief te kunnen profiteren van alle kennis en inzet van Marije. Daarna geldt een opzegtermijn van een maand.

of bel mij 06 41 29 92 28

Sales hulp op locatie

Als je mij inhuurt voor een x-aantal uren per week, krijg je beschikking over een ervaren sales medewerker. Ik ben door diverse bedrijven al succesvol ingehuurd als sales intermediair. Misschien denk je dat jouw business te ingewikkeld is voor een buitenstaander. Dat kan zijn, maar waar het om draait is dat we het resultaat van je belofte gaan verkopen. En daarvoor hoef ik niet alle ins en outs van je business te snappen.

Marije in functie als interim sales

Wat mag je verwachten?

  • Samen met jou doe ik new business.
  • Ik ga het liefst met je mee naar prospects en klanten.
  • Mijn netwerk zal ik ook benaderen als dat relevant is.
  • Ik help je om sales een prominente plek te geven in je organisatie.
  • Ik leer je medewerkers commerciëler te denken en doen.
  • Ik help je om meer business uit je offertes te halen.
  • Ik zorg ervoor dat je website beter aansluit bij je doelgroep
  • Ik zal een sparringpartner voor je zijn.
Marije Basstein helpt je met vinden van nieuwe klanten

Marije is een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf

Sinds ruim een half jaar werk ik uiterst tevreden samen met Marije. Ze heeft me handvatten gegeven, welke ik nu ook in de praktijk kan brengen tijdens mijn gesprekken met klanten. Als technisch persoon je bedrijf commercieel op de kaart zetten is erg moeilijk. Door de handvatten van Marije wordt het een stuk eenvoudiger. Samen naar de klant is voor Marije geen probleem. Samen de klant overtuigen van de beste oplossing! Niet pushen, maar de klant zichzelf laten overtuigen. Niet verkopen door schaarste te creëeren, maar de klant de ruimte geven om zichzelf helemaal achter de keuze te laten staan. Dit zorgt voor een langdurige relatie. Kortom, ik heb Marije leren kennen als een doorzetter, die voor perfectie gaat. Samen met geduld, leergierigheid en de overtuigingskracht maakt onze relatie met Marije een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.
Dolf van Rhijn
Dolf van Rhijn
FormLogic

Interesse in Interim Sales support?

Bel me op: 06 41 29 92 28 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik op de contactbutton.