Websites die gezien mogen worden

In samenwerking met Theo realiseer ik ook complete websites.
Dat wil zegen: inclusief SEO, webdesign, alle teksten en afbeeldingen.

Tevreden klant van FairySales

Een website laten maken kan een langdurig en frustrerend proces zijn. Je moet van alles regelen voordat je site online staat. Bij FairySales gaat het een stuk gemakkelijker om een website online te krijgen. Een website waarbij de inhoud draait om de lezer. Iemand met belangstelling voor je business en die wellicht klant van je wilt worden. Startende ondernemers die bij FairySales aankloppen voor een coachingstraject of hun business-idee willen toetsen, zijn altijd blij als ze horen dat FairySales in-huis ook een complete website voor ze kan realiseren. Dat scheelt ze namelijk veel tijd en kosten. Je bent uiteraard ook welkom als je geen starter meer bent en je website niet meer representatief of effectief is voor je business.

of bel 06 41 29 92 28

SEO en tekst: wij weten wat werkt en wat niet

Voordat we je website teksten gaan schrijven, starten we eerst met een zoekwoordenonderzoek. Met behulp van professionele tools, stellen we vast welke zoekwoorden mensen intypen als ze vragen stellen aan Google die betrekking hebben op jouw business. En dan blijkt hoe specifieker je business is, hoe meer je kunt inspelen op zoekvragen. De meest geraadpleegde (waardevolle) zoekwoorden, verwerken we uiteraard in de tekst.

KeyWord Finder resultaat zoekwoord'lifestyle coach' Noord-Brabant.

Webteksten schrijven is een specialisme

FairySales schrijft met liefde en plezier tekst voor jouw website. Eerlijk gezegd schrijven we niet voor jou en niet voor zoekmachines maar voor de lezer. We produceren geen dienstmededelingen die bol staan van de clichés maar originele helpful content. De teksten die we voor jouw website schrijven moeten immers de moeite waard zijn om te lezen en  je lezer moet er wat aan hebben. ChatGTP gebruiken we niet. Google beschouwt AI-gegenereerde content als geautomatiseerde bulk en waardeert het anno 2024 ook niet.

Heb je een goede klik met je webdesigner en heb je alleen behoefte aan tekst? Geen probleem. Je kunt FairySales ook inschakelen voor text only.

Goede website teksten maken verbinding
Fotgrafie is essentieel voor je website

Afbeeldingen voor je website

Relevante foto’s, video’s, illustraties of animaties maken een website levendig en aantrekkelijk. Het zijn elementen die een verhaal kunnen versterken of duiden. FairySales kan het allemaal voor je verzorgen. Als het plaatje maar bij het praatje past.

Eigentijds webdesign

FairySales bouwt websites – zoals deze – met de page builder Elementor Pro. Met Phoenix software zijn we ook bekend. Natuurlijk bouwen we graag een mooie website voor je maar nog liever maken we je blij met een overzichtelijke, transparante en winstgevende website.

Disclaimer: Sommige klanten willen na oplevering hun website zelf onderhouden. Dat gaat soms ten koste van de kwaliteit van de  vormgeving. Daar hebben wij dan ook geen grip meer op.

FairySales - ook voor een complete website

Je kunt me bellen: 06 41299228 of op de contactbutton klikken.