Geef acquisitie vorm en inhoud

FairySales geeft vorm aan jouw identiteit en marketing-communicatie. 
Met aantrekkelijke logo’s, huisstijlen, mailings, webteksten en andere reclamemiddelen.

label 100% kwaliteit

Om succesvol new business te kunnen doen, moet alles kloppen. Je product of dienst moet in orde zijn en de prijs ervan fair of aantrekkelijk. Maar ook je verhaal er omheen, de uitstraling en beleving zijn bepalende factoren of je wel of niet je business verkoopt. De kwaliteit van je communicatie straalt immers af op de kwaliteit van je product of dienst. 

FairySales is ook gespecialiseerd in design en vormgeving. Of je een nieuw logo, huisstijl of een mailing nodig hebt, wij kunnen het voor je maken. En daarbij houden we scherp je doelgroep in de gaten, want niemand krijgt een tweede kans voor een eerste indruk.

of bel 06 41 29 92 28

Logo en huisstijl

Tijden en stijlen veranderen. Veel huisstijlmiddelen worden niet meer gebruikt en dus ook niet meer gedrukt. Een logo moet het online goed doen. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk en een woordmerk. Eigentijdse logo’s hebben steeds vaker een beeldmerk dat ook goed kan functioneren als een app-icon. Het woordmerk bij voorkeur uitgevoerd in een schreefloze letter zonder franje oogt wordt onbewust beoordeeld als modern. 

FairySales design: eigentijdse en goed toepasbare logo's en huisstijlen

Mailings en reclamemiddelen

FairySales heeft veel positieve ervaringen met het ontwikkelen van mailings ten behoeve van new business activiteiten. Omdat het steeds moeilijker wordt om zonder dure online advertentie campagnes klanten naar je website te lokken, is het sturen van direct mailings naar prospects van je doelgroep steeds meer een terugkerend fenomeen.

Een persoonlijke direct mailing met een aantrekkelijk aanbod die wordt na gebeld, kan een concrete afspraak of direct een nieuwe klant opleveren.


FairySales heeft de creativiteit en skills om pakkende en opmerkelijke mailings te bedenken en te produceren.

Mailing voor workshop gemeente-ambetnaren
pictogrammen online en offline activiteiten FairySles

Online en offline

FairySales maakt bij elke opdracht de afweging om online of offline communicatiemiddelen in te zetten. of beide. Online activiteiten kunnen snel worden ingezet maar aan e-mail marketing zitten veel haken en ogen. Je mag simpelweg niet ongevraagd iedereen van je doelgroep bestoken met e-mails. Doe je dat wel, dan kan je daar gedoe mee krijgen en zelfs potentiële klanten kwijtspelen.

Samen zijn we sterker

Nee, ik ben geen grafisch ontwerper, tekstschrijver of illustrator. Voor die werkzaamheden schakel ik Theo  in. Dat kost me niet veel moeite want hij zit meestal tegenover mij en het is mijn echtgenoot. Dat wil niet zeggen dat hij altijd braaf naar mij luistert maar we vullen elkaar wel heel goed aan. Als je meer over zijn kwaliteiten en activiteiten wilt weten moet je maar eens kijken op zijn website: teamenzo.nl.

Theo Basstein, echtgenoot Marije Bassten

Wat voor moois zullen we voor jou gaan maken?

Je kunt me bellen: 06 41299228 of op de contactbutton klikken.