Koude acquisitie werkt

Ik doe het graag voor je: koude acquisitie. Daag me maar uit.
Wat jij lastig vindt, vind ik juist leuk om te doen. Omdat ik weet dat het werkt!

Marije Basstein claim to fame

Ik ben Marije Basstein. Een Friezin in Brabant. Ik ben zowel van oant moarn als van houdoe. Volgens een test en mijn klanten ben ik scherp en vindingrijk. Ik heb gewerkt als opleider in de zorg, daarna werkzaam geweest als salesmanager bij een farmaceutisch bedrijf, een financiële instelling en een uitgeverij. Bij mijn laatste functie in loondienst was ik accountmanager bij het reclamebureau van mijn echtgenoot Theo. Met hem deel ik een fijn en ruim kantoor in Best. Samen zijn we een professioneel, actueel en veelzijdig team waar klanten blij van worden. We zijn van alle markten thuis.

Als jij nieuwe klant wilt, kan FairySales je daarbij helpen

Jij wilt nieuwe klanten?

Ik ook. Op dat punt verschillen we dus niet van elkaar. Jij denkt wellicht: iemand die een ander goed kan helpen met new business, zal zelf niet veel moeite hoeven doen om aan nieuwe klanten te komen. Niet dus.

Ook ik moet voor nieuwe klanten aan de bak. Waar we vermoedelijk wel van elkaar verschillen, is dat ik daar al ervaren in ben en jij misschien nog niet. Maar jij kunt natuurlijk weer iets waar ik geen weet van heb.

Als jij meer klanten wilt, kan ik je daar concreet bij helpen, of ik kan het je leren. Je kunt me inschakelen om leads te genereren, als interim salesmanager of als sales coach. Laat maar weten waar ik jou het beste mee kan helpen.

FairySales methode is klantgestuurd new business doen

Waarom FairySales?

FairySales pakt het anders aan. Het fundament moet goed zijn. Zonder een goede voorbereiding is elke actie gedoemd te mislukken. Lukraak je doelgroep benaderen met een algemene boodschap vol standaard clichés zal je weinig opleveren.

Als je FairySales inschakelt zorgen we er eerst voor dat jij interessant voor je klant bent en dan gaan we het liefst acquisitie doen met een klantgestuurde aanpak. Dat werkt!

 

Interessant voor je klant

Jij staat centraal. Samen gaan we ontdekken wat jou interessant maakt voor je prospects en klanten. Van mij leer je niet hoe je een beleefd en braaf verkoopgesprek voert (want dat is saai), maar hoe je een verleidelijk, eerlijk en interessant verhaal vertelt met een overtuigend aanbod. Als de klant op het puntje van de stoel zit, doe je het goed. 

• Scoor opdrachten met overtuigende pitches en offertes.
• Meer opdrachten geven je meer zelfvertrouwen.
• Meer zelfvertrouwen zorgt voor betere verkoopgesprekken.
• Betere verkoopgesprekken overtuigen klanten.
• Overtuigde klanten worden je ambassadeurs

Ben jij interessant genoeg?

Klantgestuurde acquisitie

Je klanten zijn een bron van informatie. Ze kunnen je vertellen waarom ze klant bij je zijn. Een vijf sterren review op je website is prachtig maar niet voldoende. FairySales zet graag een vergrootglas op jouw klandizie om erachter te komen wat de trigger is geweest om klant bij je te worden. Die informatie is soms verrassend en heel waardevol.

• FairySales interviewt graag jouw klanten.
• Echte klantinformatie is communicatief goud waard.
• Succesvol new business doen met ijzersterke usp’s.

FairySales heeft alle skills en ervaring in huis om van jouw new business activiteiten een succes te maken.

klanten werven met klantinformatie

Een wereld van verschil

“Doordat The World of YES internationaal georiënteerd is, is het soms lastig om de juiste mensen om ons heen te verzamelen die ons kunnen voorzien van het juiste advies in de bijzondere situaties die we af en toe tegen komen. Met Marije hadden we direct een klik. Ze heeft ons enorm geholpen door soms simpele vragen te stellen en een spiegel voor te houden en soms door mee te brainstormen over de te nemen stappen. Marije is heel betrokken en goed voorbereid, we blijven dan ook graag met haar werken.” Graag tot een volgende keer.
Yvet Brumelhuis, World of YES
Yvet Brummelhuis
The World Of YES

Het gaf mij een enorme boost

Marije Basstein heeft mij geweldig geholpen met het vergroten van mijn focus op sales. Dat doet ze op een manier die juist bij mij en bij mijn activiteiten past. Dit betekent maatwerk en een goede inschatting kunnen maken van de markt waar ik me in begeef. Dat doet Marije heel erg goed. Het heeft mijn eigen denkproces een enorme boost gegeven en ik weet nu de waarde van mijn activiteiten veel beter te benoemen. De aanpak van FairySales biedt ook veel concrete ideeën en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Dank je wel Marije!
Caroline Peters, Breinperspectief
Caroline Peters
Breinperspectief

Zullen we kennismaken?

Je kunt me bellen: 06 41299228 of op de contactbutton klikken.