Word een ster in acquisitie

Als verkopen niet je vak is maar je wel omzet moet maken,
laat FairySales  je dan leren hoe je goed wordt in klanten werven.

Neem voorsales coaching contact op met FairySales

Beter leren verkopen

Je hebt diverse mogelijkheden. Je kunt een online verkooptraining kopen en daarmee aan de slag gaan. Als je de training hebt doorlopen krijg je misschien zelfs een certificaat.  Leuk, maar wat schiet je ermee op? Zo’n cursus brengt je wellicht een aantal basisvaardigheden bij maar dat is meestal niet voldoende.

Net als een sales training in een klasje je onvoldoende vooruit helpt. Waarom? Omdat het nooit specifiek over jou en je business gaat. 

FairySales pakt het anders aan. Bij FairySales sta jij persoonlijk centraal. Het gaat om jou en je business. Inclusief je sterktes en zwaktes. Stel: je bent een kei in je vak maar je bent verlegen, je hebt geen vlotte babbel of mensen kunnen goed horen waar je vandaan komt, dan wil dat nog niet zeggen dat je direct met 1-3 achter staat. Welnee, als jij je klanten of prospects weet te fascineren, grijp je hun aandacht, gaan ze naar je luisteren en eerder zaken met je doen. Je bent dan interessant voor je klant en dat is wat telt. En dat is wat ik je kan leren.

Iedereen kan leren verklopen

Welke training past bij jou?

Ik heb twee trainingen voor je in petto: de Sales Q&A Sessie en het Sales Coaching Pro traject.
De eerste is een vraag-maar-raak sessie en de tweede maakt van jou een echte sales pro.

SALES Q&A SESSIE

100 minuten voor € 100,-

SALES COACHING PRO

10 uur voor € 850,-

Een échte aanrader

Inmiddels verzorgde Marije van Fairy Sales voor veel van onze medewerkers coaching, gericht op het optimaliseren van de sociale- communicatieve- en commerciële vaardigheden. Zowel de medewerkers als ik zijn daar érg over te spreken. Haar kracht? Met name de effectiviteit van haar coaching. Enkele quotes van onze medewerkers uit een onlangs uitgevoerde evaluatie: 'omdat het een-op-een is, kunnen we de coaching toespitsen op mijn eigen ontwikkelpunten', 'Marije is praktisch en to the point, waardoor ik het direct kan toepassen in mijn gesprekken', 'het is erg laagdrempelig', 'ik voel me nu zekerder in mijn gesprekken en mijn resultaten zijn een stuk beter', 'Marije is lekker duidelijk en stemt haar coaching op natuurlijke wijze af op míjn behoefte'. Kortom: Marije van Fairy Sales weet een persoonlijke benadering, maatwerk, professionaliteit en effectiviteit van haar coaching op natuurlijke wijze te combineren. Een échte aanrader. Bel mij gerust voor een referentie.
René-van-der-heijden-manager-Rabobank-Best-Oirschot
René van der Heijden
Rabobank

Gewoon even sparren

Na een leven lang werkzaam geweest te zijn in de zorg ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven. De overstap van de softe sector naar sales is geen logische stap, maar ik was ervan overtuigd dat ik met het handelsbloed dat er door mijn aderen stroomt ook in deze branche zou kunnen slagen. Ben vol enthousiasme aan de slag gegaan en heb vooral op intuïtie geacteerd. Ondanks dat ik het idee had dat de transformatie succesvol verloopt, wil ik ook kritisch naar mijn sales-skills kijken. Daarbij kon ik de hulp van Marije goed gebruiken. Marije is recht door zee, prettig kritisch en direct. In een korte tijd heeft ze me wat handvatten kunnen geven waardoor ik kan groeien als verkoper. Het contact is zeer prettig verlopen, in een open sfeer. De jarenlange ervaring van Marije en de frisse blik op sales hebben mij geholpen en ik ben er zeker van dat ik in de toekomst nog graag gebruik van haar diensten zal maken om verder te kunnen groeien in mijn vak. Marije, hartelijk dank voor je hulp en inzichten!
Roland van Son, Bekensteyn
Roland van Son
Bekensteyn Training & Coaching

Zóóó goed

Dankjewel voor alle adviezen die je me hebt gegeven ter ondersteuning van mijn sales-activiteiten. Ik weet niet wat er is gebeurd maar het voelt zóóó goed.
Annie van Acht, Voetreflextherapie
Annie van Acht
Voetreflextherapie

Meer inzicht

Het consult heeft me weer meer inzicht gegeven en ik heb die confrontatie zo nu en dan nodig. Ik vond het ook prettig dat je daar eerlijk in bent geweest.
Melissa de Wit, Areba Shiatsu & Massages
Melissa de Wit
Areba Shiatsu & Massages

Even slikken

Moest even slikken wat betreft de kosten maar het is de investering meer dan waard. Ik heb de kans om te groeien in sales aangepakt en daar ben ik blij om.
Annemiek Verheijen, Groeikans
Annemiek Verheijen
Groeikans.nu

Zullen wij voor je aan de slag gaan?

Je kunt me bellen: 06 41299228 of op de contactbutton klikken.